Global PR Summit Belgrade okupiće globalnu PR elitu najvećih svetskih brendova

February 23, 2017


Globalni eksperti u oblasti odnosa sa javnošću i društvenih medija, najmoćnijih svetskih brendova kao što su Unilever Hair Care, P&G, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars SAP prezentovaće 1. i 2. juna na Global PR Summit Belgrade u Beogradu svoja iskustva na najvećem PR događaju u regionu.

Dvodnevno internacionalno okupljanje najvećih svetskih stručnjaka otvoriće 1. juna ekskluzivni panel Tamare Bulok, glavnog izvršnog direktora kompanije Altitude Strategies, Doha. Regionalni PR eksperti imaće priliku da čuju prezentaciju u oblasti komunikacija, koju će predstaviti Andre Maning, iz kompanije Akzo Nobel, u vezi sa marketingom uticaja i društvenih medija govoriće Heder Mičel, predstavnik kompanije Unilever Hair Care, iskustva u oblasti Content PR - a prezentovaće Džamal Al Maved, predstavnik kompanije Rolls Royce i Džudit Magjar iz kompanije SAP.

Global PR Summit Belgrade predstaviće i dve interaktivne radionice - tema prve radionice biće Vizuelna komunikacija Skota Hiksa, koji će se osvrnuti na iskustvo rada u kompaniji Facebook, jedna od tema biće i PR Measurement.

"Sa velikim zadovoljstvom, organizujemo novo okupljanje globalnih PR stručnjaka u Beogradu, radujemo se povratku u Beograd u kojem smo započeli organizacijom prvog događaja u oblasti korporativnih komunikacija The Corporate Communication Experience, 2011. godine, koji je okupio preko pedeset stručnjaka kompanija kao što su Google, Vera Wang, Christian Dior, BBC, Facebook. U dvodnevnoj razmeni znanja globalnih i lokalnih PR stručnjaka prisustvovalo je više od tri stotine eksperata iz regiona. Ove godine, 1. i 2. juna pozivamo vas da ne propustite Globalni PR samit u Beogradu," izjavio je Kosta Petrov, generalni direktor agencije P. World, internacionalne kreativne agencije koja je uspešno na globalnom nivou izgradila brendove, konferencije Corporate Communications Experience i Marketing Kingdom, organizovane u preko trideset zemalja. 

Globalni PR Summit Belgrade podržalo je Društvo Srbije za odnose s javnošću i regionalni TV partner MTV. 

Obezbedite svoje mesto na Global PR Summit Belgrade, najvećem internacionalnom okupljanju svetskih stručnjaka u oblasti odnosa sa javnošću i drušvenih medija! Iskoristite popust do 31. marta - karte možete kupiti preko oficijelnog P. world website -a: http://www.thepworld.com/event/global-pr-summit-belgrade

 


Tags

pr news global pr summit serbia